invisibobbletheme

pikkukuvat


 

Tiede invisibobblen taustalla

invisibobblessa on monta etua perinteiseen hiuslenkkiin verrattuna:

-invisbobble on hellävarainen hiuksille
-Estää painaumia muodostumasta
-Vähentää päänsärkyjä
-Sopii kaikenlaisille hiuksille
-Toimii myös asusteena
-Ei kastu, ei löysty ja helppo irrottaa hiuksista

Painaumien välttäminen:

Painaumien katoaminen ei ole taikaa – sen mahdollistaa invisibobblen erikoinen puhelinlankaa muistuttava muotoilu. Kun invisibobble on kiedottuna hiuksiin, se jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen niin ettei se kohdistu vain uloimpaan kerrokseen hiuksia. Näin yhteen hiukseen kohdistuva paine on huomattavasti pienempi kuin perinteisellä hiuslenkillä ja näin vältytään selviltä painaumilta. invisibobblen muodostama jaettu paine mahdollistaa hiuksien vahvan kiinnityksen olematta liian kireä.  Tämä antaa samalla yksittäisille hiuksille enemmän tilaa kuin perinteinen hiuslenkki.

Päänsärkyjen väheneminen:

Hiusten kiinni pitämisestä johtuva päänsärky on yleistä. invisibobblen muotoilu mahdollistaa hiusten vahvan kiinnityksen, joka ei vedä yksittäisiä hiuksia eikä kiristä päänahkaa.

Hellävaraisuus:

invisibobblet ovat parhaiten tunnettuja hellävaraisuudestaan. Niissä ei ole metalliosia tai muita liitoskohtia kuten monissa muissa hiuslenkeissä, jotka vahingoittavat hiuksia. invisibobblet ovat kauttaaltaan sileitä ja näin ne eivät takerru hiuksiin eikä vahingoita hiuksien pintaa.

Kaikille hiustyypeille:

invisibobblet yksinkertaisesti sopivat kaikile hiustyypeille! Sillä ei ole väliä, onko hiuksesi kiharat, suorat, paksut tai ohuet – invisibobble toimii aina.

Veden hylkiminen:

invisibobble on tyylikäs asuste moneen tilanteeseen ja erityisen mahtava hiuslenkki urheiltaessa tai rannalla. Se ei kastu, ei löysty ja se on helppo irrottaa hiuksista!